:::: منتديات وندرفول ::::
انت ليست عضو فى المنتدى يتوجب عليك الدخول
بالضغط على وصلة الدخول اسفل
وان لم يكن لديك حساب فسارع بأنشاء حسابك
بالضغط على وصلة التسجيل
فى الاسفل

وندرفول
استمتع بوقتك


صــــــلى علـــــــــــــــى النــــــــــــــــــبــى
:::: منتديات وندرفول ::::
انت ليست عضو فى المنتدى يتوجب عليك الدخول
بالضغط على وصلة الدخول اسفل
وان لم يكن لديك حساب فسارع بأنشاء حسابك
بالضغط على وصلة التسجيل
فى الاسفل

وندرفول
استمتع بوقتك


صــــــلى علـــــــــــــــى النــــــــــــــــــبــى
:::: منتديات وندرفول ::::
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


وندرفول ... وقتك معانا هيكون وندرفول !!!
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

* كل جديد وحصريات المنتدى *

 

 

* منتديات وندرفول :::::استمتع بوقتك:::

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


 

 اكلات خفيفة سهلة وسريعة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mustafa alramady
" الاداره العامه "
اكلات خفيفة سهلة وسريعة Default6
mustafa alramady


عدد المساهمات : 153
ذكر
الجدي
المزاج : رايق اوى
تاريخ التسجيل : 13/05/2009

اكلات خفيفة سهلة وسريعة Empty
مُساهمةموضوع: اكلات خفيفة سهلة وسريعة   اكلات خفيفة سهلة وسريعة Emptyالخميس مايو 28, 2009 11:33 pm

بسم الله الرحمن الرحيم

عايزين نتشارك فى الموضوع ده و نتبادل خبرات بعض فى الاكلات الى عمايلها سهلة و سريعة و فى نفس الوقت يكون طعمها لذيذ و حلو
فياريت الى عنده اى اختراع يقوله او حتى وصفة قديمه بس تكون جامده كده
عموما هبدأ انا بالحاجات الى بفضلها

المكرونه
طبعا المكرونه عمايلها سهلة و سريعة بس طعمها مبيبقاش حلو اوى بالطرق العادية و دى طريقتى ...
معلومة::لما تيجي تشترى مكرونه شوف اصفر نوع قدامك و هاته لان نسبة البيض فيه بتبقى اكتر و طعمها بيبقى الذ
المقادير:
نص كيس مكرونه او تلت تربع
كيس شوربة ماجى او كنور احسن طعم هو المشروم و عموما اختار النكهة الى تعجبك

طريقة الاعداد:
طبعا بتسلق المكرونة عادى و هو انك تسخن ميه (5 لتر لكل كيس) و بعد ما تغلى تحط فيها المكرونه و بعد خمس دقايق حط معلقة ملح كبيره و بعد ربع ساعه من الغليان شيك على المكرونه هتكون بدأت تستوى شوف الملح لو محتاجه زود بس متكترش اكتر من معلقة كبيره و بعد تلت ساعه من الغليان هتكون تقريبا استوت

فى نفس الوقت تكون بتعمل الشوربة فى حلة تانيه و طريقتها سهلة تحط لتر ميه فى حلة و تحط فيها كيس الشوربة و تستنى لغايه ما تغلى و تقوم موطى النار عليها خالص

بعد ما المكرونه تستوى صفيها و حطها فى الشوربة خمس دقايق ... و ادعيلي

الهامبورجر
كل الناس بتحب الهامبورجر بس بقى تقليدي اوى فى البيت و حتى لما بنخرج بناكل برضه هامبورجر... عموما جرب الطريقة دى و سلملى على هارديز
اشترى فى الأول نوع هامبورجر بالتوابل ... فيه امريكانا بالتوابل العربية و ده الى انا بفضله بس اى نوع بالتوابل هيقضى الغرض
السر فى الخلطه ... هات جبنه شيدر مدخنه و بتتباع عند اى سوبر ماركت كبير
و انت بتحمر الهامبورجر قبل ما تستوى بحاجه بسيطه حط الجبنه الشيدر عليها عشان تسيح معاها و خلى بالك الجبنه الشيدر المدخنه طعمها قوى جدا يعنى متكترش اوى... و بس حطها بقى فى العيش و عيش حياتك فى الكاتشب و يا سلام لو كاتشب حار ...
و برضه هتدعيلي
و على فكرة ممكن تعمل بالجبنه دى بيض مقلى خرافه حط قطع منها فى البيض و انت بتقليه مع صابع مقطع هوت دوج ... و مش هتقدر تغمض عينك
و فيه برضه وجبة لذيذه ساعات بعملها على الفطار مع بساطتها الشديده
هات رغيف عيش و حط فيه جبنه رومى و اربع شرايح طماطم رفيعين و حطه فى الميكرويف او الفرن او اى حاجه بتسخن....... بيبقى لذيذ جداااااا

و بس خلاص ده الى عندى عايزين نشوف بقى اختراعاتكم





يلا باى علشان انتوا جوعتونا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://wonderful.ahlamontada.com
 
اكلات خفيفة سهلة وسريعة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
:::: منتديات وندرفول :::: :: عالم المرأة والاسرة والطفل :: المطبخ العربى-
انتقل الى: